Címlap Támogatás

3. COMPLIANCE SUMMIT 2018

II. COMPLIANCE SUMMIT 2017. január 26.

COMPLIANCE SUMMIT (2015)

Támogatás PDF Nyomtatás E-mail

Az Alapítvány nyitott, vagyis fenntartás nélkül elfogad minden belföldi vagy külföldi, névvel vagy név nélkül tett további pénzbefizetést, amelyet az adományozók az alapítvány javára megkötés nélkül tesznek. Ha az adományozó kéri, úgy nevét és az összeget az alapítvány titkosan kezeli. Egyébként a jelentősebb adományt nyújtók nevét és az összeget az alapítvány illő módon közzéteszi. Az Alapítvány támogatása után a közhasznú szervezetek támogatásáról szóló általános szabályoknak megfelelően adókedvezmény vehető igénybe.

 

Az Alapítvány támogatása kétféle módon történhet:

  • anonim támogatással
  • vagy támogatási nyilatkozat útján

 

Anonim támogatás

Az anonim támogatás az Alapítvány számlájára történő befizetéssel történik. Anonim befizetés esetén a befizető kilétét nem vizsgáljuk, így azt semmiféle módon nem tesszük közzé. Anonim befizetés esetén támogatási igazolást nem áll módunkban kiállítani.

Az Alapítvány a következő számlára fogad befizetéseket:

 

Számlavezető bank neve:

Magyar Külkereskedelmi Bank

Számlaszám:

10300002-20140713-00003285

 

Támogatási nyilatkozat útján történő támogatás

Az Alapítvány támogatása történhet támogatási nyilatkozattal. Ebben az esetben a támogatónak az összeg felajánlása mellett nyilatkoznia kell arról, hogy hozzájárul-e nevének közzétételéhez, kéri-e támogatói igazolás kiállítását, illetve hogy a felajánlott összeget az Alapítvány általános céljaira  kívánja-e felajánlani.

 

A támogatási nyilatkozat formanyomtatványai:

 

Támogatási nyilatkozat magánszemélyek részére

Támogatási nyilatkozat szervezetek részére